Rihanna and Beyonce – new song ?

bee

“Beyonce pregateste o noua melodie cu Rihanna ! Este adevarat sau nu ?!” Aceasta este stirea care a zguduit toate retelele web !  Într-adevăr, producatorul Stargate, care a mai lucrat atat cu Rihanna cat si cu Beyonce, a dezvaluit tracklist-ul noului album a lui Beyonce care conține colaborari cu mai multe celebritati, cum ar fi Justin Timberlake, Sia, Lady Gaga și Rihanna. In tracklist-ul postat de acesta pe Instagram (poza o puteti vedea aici) este inclus si un duet intre cele doua superstaruri, numit Dance (It’s Soon Over). Pana in momentul de fata, Beyonce nu a vrut să dezvăluie nimic. Cu toate acestea, Ne-Yo, care, de asemenea, a colaborat la acest album cu artista, confirmă existența acestui tracklist. El a spus site-ului DigitalSpy.co.uk:

“Am văzut ca tracklist-ul noului album a lui Beyonce precum si informatii despre alte proiecte noi ale sale au fost scapate pe internet. Eu am auzit toate piesele de pe album, asa ca știu în ce direcție urmeaza să mearga albumul. Eu nu pot spune mai multe pentru că am jurat să păstrez secretul! ”

De asemenea a declarat ca ce a auzit el nu este sigur produsul final:

“Niciodată nu poți confirma într-adevăr ceva înainte ca albumul sa fie lansat. Sunt foarte fericit totusi ca nici un cantec nu a scapat pe internet. Sperăm că acest lucru este un semn bun pentru viitor.

In ccea ce priveste duetul cu Rihanna nimic nu este confirmat, iar producătorul Stargate a sters poza cu tracklist-ul care fusese postat pe Instagram. În plus, Justin Timberlake, Lady GaGa si Sia si-au confirmat deja prezența lor pe album. Puteți găsi celebrul tracklist mai jos:

1. Ratchet (ft. Lady Gaga & Azealia Banks)
2. Back 2 Business (ft. Jay-Z)
3. Roller Coaster (ft. Justin Timberlake)
4. Visions (ft. Sia)
5. Dance (It’s Soon Over) (ft. Rihanna)
6. More Than Sex (ft. Ne-Yo)
7. Better Than Ever Before (ft. Solange Knowles)
8. Runaway
9. Sensations
10. 12 Roses
11. It’s All Over

SURSA : Rihannafenty.us (Multumesc Andrei ! )

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s