Quick News: “Pour It Up”, “Stay”, River Island, HTC

rihanna65

  • Remixul piesei “Pour It Up” in colaborare cu Young Jeezy, Rick Ross, Juicy and T.I. este disponibil pe iTunes. Cumpara-l acum !
  • Single-ul Rihannei, “Stay” coboara de pe 4-5 on the “Hot 100” in ciuda Airplay-ului puternic si castigurile pe partea de streaming. A urcat pe 16-11 in topul “Hot 100” la categoria Radio Songs (cu 71 de milioane de difuzari, in crestere cu 30% ) si se mentine pe locul 9 la categoria “Streaming Songs” (3.4 milioane, in crestere cu 15% ) . Ramane pe locul 3 la categoria “Digital Songs” cu o scadere de 6%, avand 222,000 descarcari legale.
  • HTC si Rihanna au facut echipa pentru a oferi sansa a doi fani sa castige o excursie in Barbados oferita de catre HTC One. Click aici pentru a vedea cum poti castiga.
  • Cele mai populare si cele mai vandute  produse din colectia “Rihanna for River Island” : la cum va asteptati cele mai populare produse sunt chiar cele purtate de Rihanna la diferite evenimente, cum ar fi salopeta cu gluga, rochia neagra despicata super sexy, blugii dubli,  si fusta neagra purtata de ea pe coperta revistei “ELLE UK”. Si accesorii precum rucsacul negru si sapca – si incaltaminea a avut un mare succes. Rihanna for River Island este disponibila aici.
  • Pentru promovarea parfumului Nude by Rihanna artista a organizat un nou concurs. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa publici o poza cu tine pe Twitter sau Instagram care sa fie insotita de unul dintre hashtag-urile mentionate pe pagina concursului. Asa veti aparea in mosaicul de pe pagina online. Click aici pentru a citi toate detaliile despre concurs – marele premiu, $5,000!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s