Behind the scenes of Rihanna’s World Tour Wardrobe

rihanna-lanvin1Cand turneul tau mondial se numeste Diamonds, garderoba trebuie sa fie un stralucitoare. Din fericire, Rihanna l-a avut ca stilist pe Mel Ottenberg care s-a asigurat ca artista sa arate minunat. Cu un numarul total de sapte tinute, fiecare a fost creat de cate un designer celebru ( Riccardo Tisci, Raf Simons, Alber Elbaz, and Adam Selman – cel cu care a colaborat RiRi pentru colectia “Rihanna for River Island” ).

“Cel mai uimitor lucru la Rihanna este aspectul dansei, este precum un cameleon”, a spus Ottemberg, care a lucrat cu Rihanna timp de 2 ani. “Ea este mereu in cautarea a ceva nou. Este neinfricata, stie ce ii place si este amuzant sa vezi ce ideei ii vin in minte.”

Lineup-ul turneului incepe cu RiRi purtand o capa neagra by Givenchy Couture, o jacheta brodata, pantaloni scurti, sutien si se termina cu un costum sclipitor marca Lanvin.

“Riccardo este un geniu”, a spus Ottemberg. “Si Givenchy a intrecut toate limitele, imbinand materialele sofisticate cu personalitatea “nebuneasca” a artistei.”  “Legat de Lanvin, am stiut mai mult ca oricine ca el poate sa faca asta. Sa adauge o stralucire puternica hainelor pentru a sugera ideea de diamante. “

Fiecare tinuta, ne spune Ottemberg, ne arata conceptul pe care directorul de creatie Willo Perron a vrut sa-l sugereze prin tematicele turneului. In partea in care Rihanna canta “Rude Boy” si “Man Down”, are un vibe de hip-hop-cum-dance-hall. Acest lucru il sugereaza T-shirt-ul tip rochie (care este purtat cu cizme Louboutin  si un colier Michael Schmidt). Pentru sectiunea de rock ‘n’  roll, Selman a creat un sutien din piele rosu si galben si pantaloni in aceeasi culoare, pe care i-a asortat cu cizme Manolo Blahnik.

“Outfit-ul de rock ‘n’ roll vine de la ideea anilor ’80 a lui David Lee Roth care a creat un design elegant amestecat culorilor de Lamborghini/Ferrari”, spune Ottemberg. Selman a creat si rochia cu jacheta, cu imprimeul cu bani – pe care Rihanna le poarta in partea dance a turneului – impreuna cu o pereche de adidasi Pierre Hardy facuti doar pentru turneul Rihannei. “Totul este inspirata din viata lui Tupac amestecat cu dulcegariile anilor ’80” A explicat Ottemberg.

rihannacostumeswardrobedwt2013_28629rihannacostumeswardrobedwt2013_28229rihannacostumeswardrobedwt2013_28429rihannacostumeswardrobedwt2013_28129

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s