Nude by Rihanna avaible now in the UK

nud3

Al treilea parfum al Rihannei,“Nude”, este acum disponibil si in magazinele din Marea Britanie. RiRi a publicat pe Twitter:

My fragrance on and they love my smell… #UKnavy you asked for it you got it! My latest fragrance #NUDE is now available in the UK!!!!

Parfumul este disponibil in magazinele de specialitate, inclusiv The Perfumes Shop si Debenhams Beauty.

In Statele Unite ale Americii, parfumul este disponibil in magazinul Macy’s – care de asemenea livreaza la nivel mondial.

Parfumul Nude, dezlantuie inhibitiile Rihannei cu notele de top ale unor mirosuri proeminente care le ofera fanilor din tara sa natala, Barbados avand arome  de baza precum nectar de guava, mandarine și pere. Ingredientele cele mai importante ale parfumului sunt florile de portocale, petalele de gardenia si iasomie. Aroma seductiva a parfumului este lemn de santal si moscul ce se combina cu laptele si cu arome proaspete de vanilie, punand accentul pe faptul ca un parfum este  indraznet, dar si accesibil.

In restul tarilor, parfumul va fi disponibil din luna Mai. Aici puteti gasi mai multe informatii – perfumesbyrihanna.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s