Quick News: Walmart, Battlefield, 4Music

rihanna21

  • Rihanna a fost vazuta impreuna cu prietenele sale la magazinul Walmart din Kamloops, Canada, ieri (31 Martie). Click aici pentru a vedea poze.
  • Trailer-ul noului joc Battlefield care este bazat pe filmul Battleship a fost pus pe internet. Pe fundal putem auzi melodia “Run This Town”.
  • Felicitari Rihannei pentru 7 ani de succes de la primul ei #Billboart Hot 100 cu piesa “SOS”. Alaturati-va si voi proiectului pe care il pregatesc site-ul Rihanna Daily. Aici puteti citi despre ce este vorba si urmariti @theririproject pentru mai multe informatii.
  • Nu uitati sa votati site-ul Rihanna Daily la New Now Next Awards, categoria Superfan Site Award. Rihanna  Daily este unul dintre site-urile oficiale recunoscute de Rihanna si echipa ei.
  • Rihanna este incoronata regina listei The Pop Powerlist:

 Rihanna este incoronata regina listei The Pop Powerlist 2013, in urcare pe locul 3 fata de anul trecut. Rihanna a depasit numeroase recorduri si a castigat inimele multor oameni. Dominantia sa constanta în clasamente a ajutat-o sa aibe o ascensiune substanțiala, aceasta fiind tot timpul in fruntea topurilor din toata lumea. RiRi de asemenea este si imaginea mai multor reclame comerciale, are trei parfumuri, si-a lansat propria linie vestimentara și este ambasadorul unei companii de bauturi naturale. Rihanna are, de asemenea, un succes  in vanzarile de albume si single-uri, avand multiple piese si albume care au ajuns pe primul loc in topurile din Marea Britanie si nu numai. Acest lucru, i-a asigurat locul in topul celor mai difuzati artisti din acest an in Marea Britanie. Cariera Rihannei este foarte impresionanta, datorita linie sale vestimentare, care a debutat la Saptamana Modei de la Londra (London Fashion Week) din 2013. Rihanna nu a acumulat inca valoarea  a unora dintre superstarurile vechi ale industriei muzicale, cum ar fi Madonna, dar cu o valoare artistica atat de mare, fata buna care a devenit rea poate sa domine topul celor mai puternice staruri pop pentru multi ani de acum in colo.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s