Rihanna’s Fall River Island Line Will Have an ‘Athletic’ Vibe

rihannaRihanna s-a intos la crearea unei noi colectii de haine pentru River Island. La London Fashion Week, cantareata si-a lasat prima colectie de haine la care a lucrat alaturi de designerul  Adam Selman. Linia vestimentara a fost lansata in magazine in Martie si contine pantaloni din denim, rochii, botine foarte inalte si alte piese vestimentare.

Rihanna a postat o poza noua pe Instagram inc are ii infatiseaza pe cei doi proiectand noi piese vestimentare pentru colectia toamna/iarna.  In aceasta a spus:

 “Eu și jumătate mea @adamselman proiectam noi modele! Lucram intens la viitoarea colectie toamna/iarna #RihannaForRIVERISLAND!”

Adam a spus mai multe despre noua colectie:

 “Colectia este aproape terminata si in curand vom filma campania promotionala”, a declarat el marți dimineața (30 Aprilie). “Rihanna a vrut ca hainele sa aiba o tenta atletica/sportiva.” Deci, ce a inspirat-o pe ea pentru noua colectie? “Am fost inspirati de modul în care sunt concepute hainele sportive, cum ar fi uniformele de baseball și baschet, care pot deveni si o tinuta de strada”, a spus Adam. “Rihanna a vrut să-si transpuna personalitate în haine și sa ii dea un aspect special colectiei. Desigur, colectia reprezinta  mai mult decat atat, dar aceasta este una dintre sursele de inspiratie pentru o parte din hainele colectiei de toamna/iarna.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s