RiRi Woo now available online

ririwoo8

RiRi Woo, rujul Rihannei creat in colaborare cu brandul de cosmetice MAC, este acum disponibil pentru comenzile online. RiRi a publicat pe Twitter:

Aceasta postarea este pentru fetele din toata lumea care iubesc cosmeticele MAC!!! Primul meu ruj rosu personal #RiRiWoo este IN SFARSIT DISPONIBIL!!! Cumparati-l de pe site-ul Maccosmetics.com #MACRiRiWoo #RedLipstick

Rujul va fi vandut si la concertele Rihannei din Diamonds World Tour care vor avea loc la in Brooklyn la Barclays Center pe 4 si 5 Mai.

Cele patru colectii diferite, cunoscute sub numele de RiRi Loves MAC, vor fi lansate pe parcursul anului 2013. In alta ordine de idei, cei de la MAC o considera pe Rihanna un “partener creativ” mai degrabă decât un colaborator. Numele ei va aparea pe ambalajele cosmeticelor iar semnatura ei va fi reliefata pe rujul RiRi Woo si pe celelalte noante ale rujului ce vor aparea pe parcursul verii, precum si pe nuantele speciale pentru toamna si sarbatori.

Tot stocul rujului RiRi Woo a fost epuizat in 3 ore! Wow, acesta este un lucru minunat ! Inregistreaza-te aici si fii primul care il cumpara atunci cand se întoarce pe stoc in luna Iunie în următoarea colaborare RiRi ♥ MAC.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s